Med ALIS er Alt nemt!

ALIS.
Ikke mere eller mindre!

ALIS
ServiceCenter GmbH
Heideland 5
D–24976 Handewitt

Tel. +49 (0) 461 4816 2497
Fax +49 (0) 461 4816 2498

E-Mail: info@alis-servicecenter.de

Kontakt

Du kan gerne kontakte os her:

Vi ser frem til dine forespørgsler, ordrer, og selvfølgelig din tilbagemelding!

Bemærk: Udfyld venligst felterne markeret med *.

 
 
 

Disclaimer

Denne hjemmeside ejes og drives af:

ALIS ServiceCenter GmbH
Heideland 5
24976 Handewitt

Tel. +49 (0) 461 4816 2497
Fax +49 (0) 461 4816 2498

E-mail: info@alis-servicecenter.de
Internet: www.alis-servicecenter.de

HRB 10319 FL
AG Flensburg

Geschäftsführer:
Gerhard Ludolf

USt-Id Nr. DE 293090930

Ansvarlig iht § 55 Absatz 2 RStV:
Gerhard Ludolf, Heideland 5, 24976 Handewitt

Brugen af www.alis-servicecenter.de (herefter "Hjemmesiden") er underlagt nedenstående betingelser. Såfremt du ikke accepterer betingelserne, bedes venligst forlade Hjemmesiden uden at gøre yderligere brug af den.

 

Koncept og design:
MARKE+SLOGAN BBDM

 

Ansvarsfraskrivelse

Hjemmesidens indhold er grundigt rechercheret af ALIS_Servicecenter GmbH.

Såfremt hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider tilvejebragt af tredjemand, over hvilke ALIS-Servicenter ikke har kontrol er ALIS-Serviccenter ikke ansvarlig for tilgængeligheden eller indholdet af tredjemands hjemmesider.

ALIS-Servicenter tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at hjemmesiden ikke indeholder virus, orm, trojanske heste eller lignende. ALIS-Servicenter garanterer imidlertid ikke, at hjemmesiden er fri for sådanne skadelige programmer og fraskriver sig ethvert ansvar for tab eller beskadigelse som følge af skadelige programmer, som er modtaget fra hjemmesiden eller via filer, som kan downloades fra hjemmesiden.

 

Links

Der må ikke frames eller deep-linkes til denne hjemmeside. Det er efter aftale tilladt at linke til hjemmesidens forside på en loyal og ikke-konkurrerende måde.

 

Immaterielle rettigheder

Hjemmesiden indeholder iht tysk ret ophavsretligt beskyttet materiale og andet materiale beskyttet af andre immaterielle rettigheder. Du må efter aftale alene benytte hjemmesiden i overensstemmelse med de rettigheder, som lovgivningen giver dig. Enhver anden benyttelse kræver forudgående skriftlig tilladelse fra ALIS-Servicenter.

 

Lovvalg og værneting

Brugen af denne hjemmeside er undergivet dansk ret, og tvister, der udspringer af eller vedrører hjemmesiden, skal behandles af de tyske domstole.